Voluntarii CMN au ajutat familii vulnerabile din cinci localități teleormănene

Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului (CMN) au vizitat luni cinci localitati din județul Teleorman, unde au oferit ajutor material și financiar mai multor familii aflate în situație de risc, bătrâni singuri, familii sărace cu mulți copii și alte cazuri sociale.

Voluntarii au fost ajutați la distribuirea ajutoarelor de reprezentanți ai Jandarmeriei Române.

Dănuț Viorel Prună, coordonarul Voluntarilor Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, a declarat:

Nu a fost greu să venim în sprijinul acestor familii aflate la 100 de kilometri. De altfel, avem mii de kilometri străbătuți în țară, ceea ce ne-a făcut să ne cunoastem cu adevărat țara și să cunoaștem acești oameni frumoși, chiar dacă aflați în dificultate.

Localitățile vizitate de voluntarii CMN și de jandarmi au fost: Ciuperceni, Gărăgău, Călmățuiul de Sus, Blejești și Cosmesti.

Voluntarii și jandarmii au fost însoțiți în sânul comunităților de preoții slujitori care au ajutat la selectarea beneficiarilor și organizarea locală a activității umanitare.

De la instaurarea stării de urgență, voluntarii au oferit ajutoare alimentare de bază la peste o mie de familii din satele românești.

Toate acțiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale se desfășoară cu binecuvântarea Patriarhului Daniel și sub coordonarea Arhim. Ciprian Grădinaru.

Foto credit: Voluntarii CMN

Comentarii Facebook


Știri recente