Vizită chiriarhală în Parohia Timişoara-Mehala

În Duminica a II-a din Postul Mare, Înaltpreasfinţitul Părinte Ioan, Arhiepiscopul Timişoarei şi Mitropolitul Banatului a fost prezent în mijlocul credincioşilor din Parohia Timişoara-Mehala, portivit mitropolia-banatului.ro.

Chiriarhul a fost întâmpinat în faţa lăcaşului de rugăciune de credincioşii şi slujitorii bisericii, în frunte cu preotul paroh Cristian Constantin. Înaltpreasfinţia Sa a participat la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie săvârşită în biserica cu hramul „Înălţarea Domnului” de un sobor de preoţi şi diaconi, slujitori ai sfântului lăcaş. La slujbă au luat parte numeroşi credincioşi din parohie, mulţi dintre aceştia împărtăşindu-se cu Trupul şi Sângele Domnului nostru Iisus Hristos. După Sfânta Liturghie, Înaltpreasfinţitul Părinte Ioan a adresat celor prezenţi un cuvânt de învăţătură în care a explicat învăţăturile cuprinse în pericopa evanghelică duminicală, care istoriseşte Vindecarea slăbănogului din Capernaum.

La final, preotul Cristian Constantin, parohul bisericii i-a dăruit Înaltpreasfinţitului Părinte Ioan un buchet de flori, mulţumindu-i totodată, în numele consiliul parohial, al credincioşilor şi al slujitorilor pentru că a poposit în mijlocul lor.

Răspunsurile liturgice au fost date de corul parohiei.

Comentarii Facebook


Știri recente