Vizită arhierească în Donostia San Sebastian

Sâmbătă, 30 mai 2015, Preasfințitul Părinte Timotei, Episcopul Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei, a fost oaspetele de onoare al Parohiei “Sfântul Mucenic Sebastian” din Donostia – San Sebastian, potrivitepiscopiaspanieiportugaliei.es.

În cursul după amiezii Preasfinția Sa a asistat alături de episcopul diocezei catolice din San Sebastian, Don Jose Ignacio Munilla, la slujba Te Deumului, săvârșita de către Părintele paroh Mănescu Marian în locașul de cult al comunității ortodoxe române – Ermita de Uba. Prin aceasta slujba s-a adus mulțumire lui Dumnezeu pentru cei cinci ani de slujire ortodoxă în acest loc.

În continuare, cei doi episcopi, au semnat un document de reînnoire -pentru încă cinci ani- a posibilității de slujire în Ermita de Uba, oferită gratuit parohiei ortodoxe române din Donostia-San Sebastian.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…