Vizita arhierească de Florii, pe coasta de vest a Canadei

În perioada 6-8 Aprilie 2012, Prea Sfințitul Părinte Episcop Ioan Casian de Vicina, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane in cele doua Americi, s-a aflat in mijlocul credinciosilor de pe coasta de vest a Canadei, in zona Vancouver B.C., la biserica Sf. Nicolae din Port Kells, Surrey B.C., unde a savarsit Taina Sf. Maslu, vineri, 6 aprilie 2012, alaturi de un sobor de preoti din zona. De asemenea, Preasfinția Sa a oficiat a doua zi și Sf. Liturghie si pomenirea mortilor, in Sambata lui Lazar, urmata seara, in ajunul Floriilor, de Vecernia cu Litie, după cum ne-a precizat Pr. Corneliu Iulian Dragomir de la Biserica Sf. Nicolae Vancouver B.C.Canada.

Vizita a culminat cu Slujba de Florii, binecuvantarea stalparilor si participarea la programul organizat de copii de la Scoala de Duminica. Prea Sfintitul Parinte Episcop a plantat impreuna cu copiii o magnolie la locul de joaca din gradina bisericii in vederea initierii taberei de vara in sistem „Day-camp” pentru copiii de pe coasta de vest a continentului american.

Programul s-a incheiat cu Denia de duminica seara si cuvantul de invatatura despre Saptamana Sfintelor Patimi si pregatirea primirii in sufletele si casele crestinilor a Sfintei Lumini a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Comentarii Facebook


Știri recente