VIDEO | Cum au serbat Duminica Ortodoxiei tinerii unui orfelinat din Kenya

Tinerii Orfelinatului „Sfântul Barnaba” din Kenya au oferit duminică o nouă lecție despre cum Ortodoxia poate fi trăită frumos cu bucurie, simplitate și sinceritate, în ciuda lipsurilor materiale.

În prima duminică din Post, tinerii s-au rugat în capela orfelinatului împreună cu părintele director Metodie Jm Kariuki. La finalul slujbei, au mers cu toții în procesiune purtând icoane în mâini pentru a marca Duminica Ortodoxiei.

Publicată de St Barnabas Orthodox Orphanage & School pe Duminică, 8 martie 2020

Patriarhia Alexandriei şi a întregii Africi are o misiune cu totul specială, în mijlocul unei populaţii în mare parte extrem de săracă şi lipsită de cele mai elementare lucruri necesare vieţii de zi cu zi.

 

©Facebook/Orfelinatul „Sfântul Barnaba” din Kenya

Orfelinatul „Sfântul Barnaba” al Misiunii Ortodoxe din Kenya oferă cazare, masă, îngrijire medicală şi educaţie pentru 180 de tineri, mare parte din ei (109) orfani sau abandonați de părinți.

Misiunea Ortodoxă a demarat anul trecut construcţia unui cămin cu dormitoare, în cooperare cu Asociaţia „Africa Ortodoxă”. Orfelinatul solicită, prin intermediul site-ului oficial al asociaţiei, sprijin financiar pentru finalizarea acestei construcţii.

Foto credit: Facebook / St Barnabas Orthodox Orphanage & School

Comentarii Facebook


Știri recente