Victimele accidentului din Muntenegru comemorate la Buhuși

La Catedrala Sf. Nicolae din Buhuși, Părintele Protopop Vasile Cozma, înconjurat de un sobor de preoți, a oficiat astăzi, 26 iunie 2013, slujba Parastasului pentru cei optsprezece români care și-au pierdut viața în tragicul accident rutier din Muntenegru, potrivit pr. Gelu Bârjovanu.

La finalul slujbei de pomenire, Părintele Protopop a dat citire mesajului de condoleanțe al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, intitulat: Familiilor îndoliate ale românilor decedați în urma accidentului rutier din Muntenegru.

Guvernul României a hotărât marți, 25 iunie, într-o ședință specială, ca ziua de astăzi să fie considerată zi de doliu național pentru victimele accidentului din Muntenegru. Conform actului normativ, drapelul a fost arborat în bernă la instituțiile publice.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel despre Sf. Ap. Petru şi Pavel: Diferiți ca temperament și cultură, dar cu foarte multe daruri și virtuți în comun

Patriarhul Daniel a vorbit miercuri în Paraclisul „Sfântul Grigorie Luminătorul” din Reședința Patriarhală despre trăsăturile, viaţa şi activitatea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, cinstiţi în 29 iunie. ”Considerați primul şi ultimul dintre apostoli Patriarhul României…