Vălenii de Munte: Preoții au donat alimente la două spitale și un centru social

Sectorul Social-Filantropic al Patriarhiei Române și Protopopiatul Vălenii de Munte au oferit beneficiarilor și angajaților a două spitale și unui centru social produse alimentare, dulciuri și sucuri.

Clericii și voluntarii au oferit duminică donațiile lor Spitalului Orășenesc și Centrului de copii „Sfânta Maria” din Vălenii de Munte precum și Spitalului de Pneumoftiziologie din comuna Drajna.

„Această activitate nu este singulară”, a precizat la Trinitas TV Pr. Mihail Peneș, Protoiereul Protopopiatului Vălenii de Munte.

Pr. Mihail Peneș a amintit că și săptămâna trecută au fost făcute donații de alimente și măști de protecție, iar acum se află în desfășurare o colectă de alimente neperisabile la nivel de protopopiat pentru o donație către Penitenciarul din Ploiești.

Părintele protopop a semnalat că în această perioadă de criză medicală au loc numeroase acțiuni și la nivel de comunități parohiale în cadrul celor 75 de unități din subordinea sa.

Spitalul Orășenesc din Vălenii de Munte a primit duminică și 500 de măști chirurgicale oferite din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

Foto: captură video Trinitas TV

Comentarii Facebook


Știri recente