Un nou protopop în Protoieria Târgovişte Sud

La Biserica Buna-Vestire din Municipiul Târgovişte, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de preoţii consilieri de la Centrul Eparhial, a instalat luni, 20 aprilie 2015, pe Pr. Sorin Neculăescu ca protoiereu al Protoieriei Târgovişte Sud, în prezenţa preoţilor din această protoierie, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

După săvârşirea slujbei de hirotesie şi a Te Deum-ului, în cuvântul Său, Înaltpreasfinţia Sa a mulţumit fostului protopop, Pr. Marius Dogaru, pentru întreaga activitate depusă în slujba Bisericii noastre străbune, evidenţiind câteva din provocările misionare ale contemporaneităţii şi de nevoia implicării noului protopop în intensificarea activităţii pastoral-misionare a protoieriei, pentru aprofundarea vieţii spirituale şi culturale în parohiile din jurisdicţie.

Noul protoiereu, Pr. Sorin Neculăescu a mulţumit pentru încrederea acordată şi a subliniat câteva din obiectivele pastoral-misionare pe care le are în vedere în mandatul său.

Precizăm că fostul protoiereu, Pr. Marius Dogaru, a fost numit Consilier administrativ-bisericesc II, Pr. Iulian Rainea, fostul Consilier administrativ-bisericesc II, a fost numit Consilier social-filantropic, iar Pr. Adrian Rada, fostul Consilier social-filantropic, a fost numit Director al Centrului Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Comentarii Facebook


Știri recente