Un nou director general al Televiziunii TRINITAS

Începând cu data de 18 septembrie, domnul inginer Leonard Ciofu a fost numit în postul de consilier patriarhal coordonator (director general) al Televiziunii TRINITAS, post nou înființat pentru sporirea funcționalității sectorului și folosirea eficientă a resurselor financiare și umane, informează Ziarul Lumina.

În calitate de director general al Televiziunii TRINITAS, domnul inginer Leonard Ciofu va avea atribuții de coordonare, corelare și eficientizare a Televiziunii TRINITAS, inclusiv îndrumarea activității consilierilor patriarhali de la departamentele „Biserica și societatea” și „Credință și cultură”, precum și a departamentelor tehnice (director tehnic, director artistic, responsabil producție și vânzări etc.). Domnul inginer Leonard Ciofu își va continua, totodată, activitatea de coordonare a Sectorului Pelerinaje al Patriarhiei Române.

Televiziunea TRINITAS a fost înființată în octombrie 2007, la inițiativa și cu implicarea directă a Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericești, lucrarea pastoral-misionară, socială, educațională și culturală a Bisericii, aducând în atenția publicului istoria, cultura și tezaurul de credință și spiritualitate creștină românească în context european.

Comentarii Facebook


Știri recente