„Un Crăciun pentru fiecare” – exercițiul de iubire față de copii și vârstnici propus de Arhiepiscopia Sucevei

  1000 de copii și 1000 de vârstnici dorește să ajute Arhiepiscopia Sucevei cu sprijinul voluntarilor și credincioșilor prin Campania „Un Crăciun pentru fiecare”.

Dorim să aducem bucuria Nașterii Domnului, materializată sub formă de daruri care să conțină alimente de bază, haine de iarnă, lemne de foc și pachete cu dulciuri, unui număr de o mie de copii din mediul rural, proveniți din familii defavorizate, aflați în situația de risc de abandon școlar și ai căror părinți nu au posibilitatea de a le oferi cele necesare traiului și nici măcar un dar de Crăciun.

În plus, prin acest demers filantropic, dorim să venim și în ajutorul a o mie de bătrâni bolnavi care nu mai au nicio susținere din partea copiilor și a nepoților, cu un venit din care nu își permit achiziționarea hranei, medicamentelor și a lemnelor pentru a trece peste perioada de iarnă, transmite Sectorul Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Alătură-te cauzei!

Campania se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 18 decembrie 2020. Toți cei care doresc să se alăture cauzei o pot face prin donații directe într-unul din conturile special deschise pentru susținerea activităților caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Începând cu data de 20 decembrie, echipa de voluntari a Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei va merge la cei 2000 de beneficiari și le va împărți darurile.

Se pot face donații:

  • Direct în conturile bancare:

RON : RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110

  • Prin mandat poștal, la adresa: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Str. Iancu Flondor, nr. 2, loc. Suceava, Cod 720027, jud. Suceava, România.

Și Episcopia Huşilor organizează o acțiune similară pentru 2000 de copii din Vaslui.

Foto credit: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților


Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.
Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica.

Comentarii Facebook


Știri recente