Episcopia Huşilor: 2000 de copii din Vaslui vor primi daruri de Crăciun

Două mii de copii din Vaslui vor primi daruri de sărbătoarea Naşterii Domnului prin intermediul Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huşi, care implementeză proiectul: Caravana „Dar de Crăciun”.

Acţiunea filantropică se va desfăşura în perioada 7 – 18 decembrie, fiecare copil inclus în campanie urmând să primească darurile acasă.

Coordonatorul proiectului, Pr. Vladimir Beregoi, îndeamnă la implicare pentru a aduce bucurie şi speranţă copiilor care au o situaţie financiară delicată.

„Iubite frate al celui singur și părăsit, iubită soră a celui sărman, iubite părinte al celui orfan, haideți împreună să aducem o rază de lumină și speranță pentru cei 2000 de copilași, care îl așteaptă pe Moș Crăciun!

Fii alături de noi, căci, chiar dacă este pandemie, Moșul vine și anul acesta! Domnul Hristos se naște din nou, în această lume, în care noi, cuminți și primeniți la suflet, Îl așteptăm cu dor!”.

Copiii vor primi îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă și sanitare, dulciuri și multe zâmbete”, anunţă organizatorii caravanei.


Pentru cei care doresc să contribuie financiar:

Cont în Lei: RO43RNCB0261160373430001- deschis la Banca BCR, filiala Huși.

Cont în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU.


Mai multe informaţii puteţi regăsi pe pagina de Facebook: Asociația Filantropia Ortodoxă Huși și pe site-ul oficial.

Foto credit: Public domain

Comentarii Facebook


Știri recente