TRINITAS TV răspunde întrebărilor dumneavoastră

Dacă aveți întrebări legate de anumite aspecte ale vieții practice bisericești sau de spiritualitate, dacă vă interesează problemele actuale ale Bisericii sau dacă aveți nelămuriri în legătură cu anumite texte biblice, puteți să vă adresați direct moderatorilor și invitaților emisiunilor TRINITAS TV.

Pentru aspecte de ordin practic și în legătură cu învățătura de credință, de exemplu, puteți scrie pe adresa emisiunii „Cuvânt pentru suflet”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și 22.30.

Modalitățile prin care puteți adresa întrebări sunt două: prin poșta clasică, trimițând scrisorile pe adresa PATRIARHIA ROMNĂ – pistul de televiziune TRINITAS TV, Aleea Dealul Mitropoliei nr. 25, sector 4, București sau, accesând site-ul trinitastv.ro.

Aici, pe coloana din dreapta, mai în josul paginii, există secțiunea „Propune o temă!”. Dați click pe butonul „vezi detalii”, apoi urmați instucțiunile. Trebuie să completați toate câmpurile marcate cu asterisc, să introduceți codul de securitate și să dați click pe butonul „Propune”. În limita timpului disponibil al fiecărei emisiuni, realizatorii vor discuta cu invitații și despre subiectele propuse de dumneavoastră.

Vă reamintim în final cele mai importante emisiuni dezbatere ale postului nostru de televiziune: Biserica azi, Credință și cultură azi, Libertate și responsabilitate creștină, Biblia în istorie, Familia creștină, Biserica în societate, Lumina celui nevăzut și Viața sănătoasă.

Despre specificul fiecăreia și temele abordate aflați detalii la secțiunea „Emisiuni” a site-ului trinitastv.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente