TRINITAS TV, o prezență necesară în spațiul mediatic

Biserica Ortodoxă Română vine în întâmpinarea nevoilor spirituale și materiale ale credincioșilor prin toate sectoarele și departamentele pe care Patriarhia le coordonează.

Toți cei care doresc să sprijine acțiunile desfășurate de Biserică o pot face fie implicându-se personal, fie direcționând procentul de 2% din impozitul pe anul 2013 către una dintre instituțiile sau organizațiile Bisericii. Acest sistem permite persoanelor fizice să direcționeze o mică parte din impozitul pe venit către o organizație sau instituție, cetățenii având astfel posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu banii lor.

Unul dintre cele mai importante proiecte misionare ale Bisericii noastre, care a devenit în ultimii ani o prezență mediatică respectată, cu impact în viața românilor din țară dar și din Diaspora, este TRINITAS TV. Postul de televiziune al Patriarhiei Române este o instituție noncomercială, fiind susținută financiar de Arhiepiscopia Bucureștilor, la care se adaugă contribuțiile mai multor eparhii ale Bisericii Ortodoxe Române.

Cei care doresc să direcționeze către TRINITAS TV 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul 2013 o pot face în contul: RO58 RNCB 0075 0048 9503 0116, C.U.I. RO 4430779.

Comentarii Facebook


Știri recente