Trinitas TV lansează un nou film documentar la sfârșitul acestei săptămâni

Producția intitulată „Părinți și Copii în iubirea lui Hristos” apare în contextul Anului Omagial al Pastorației Părinților și Copiilor din Biserica Ortodoxă Română.

Realizatorii filmului sunt Răzvan Mihai Clipici și Cristina Teleanu.

„Documentarul urmărește să arate frumusețea familiilor numeroase, în care părinții sunt modele de viață pentru copiii lor, dar și pentru comunitățile în care trăiesc. Mesajul filmului este că nu banii sunt cheia susținerii familiilor cu mulți copii, ci dragostea, dăruirea și bucuria de a forma o celulă din care bunul mers al societății să fie hrănit. De altfel, antidotul deznădejdii este familia, iar dragostea membrilor ei reprezintă cel mai mare echilibru emoțional”, precizează realizatorii.

Este un film despre bucuria de a face parte dintr-o familie numeroasă și depre pregătirea pentru viață pe care ți-o oferă creșterea într-un astfel de context, despre modelul de viață care asigură succesul pe toate planurile și care trebuie să fie urmat de cât mai mulți dintre noi.

Filmul documentar „Părinți și Copii în iubirea lui Hristos” va fi difuzat la Trinitas TV, sâmbătă, 12 septembrie, ora 20.00  și în reluare, duminică de la ora 13.00.

Foto credit: Captură video Trinitas Tv

Comentarii Facebook


Știri recente