Top @AgentiaBasilica: 7 tweet-uri din 2019

Deși pe Twitter sunt în România mai puțin de 50.000 de utilizatori activi, peste 1.000 dintre aceștia urmăresc Agenția de știri Basilica pe această rețea de socializare.

În topul preferințelor urmăritorilor @AgentiaBasilica s-a aflat în 2019 un clip video care surprinde frumusețea iubirii sincere și curate față de cele sfinte:


Urmăritorii noștri s-au bucurat să fie informați zilnic referitor la sărbătorile ortodoxe și la sfinții serbați. O postare din această categorie ocupă locul al doilea ca număr de aprecieri.


Copiii aproape de cele sfinte surprind mereu plăcut și atrag aprecieri. Pe locul al treilea avem fotografia unui puști care se joacă nestingherit în curtea mănăstirii fără a fi stresat în vreun fel de faptul că în spatele său se află Conducătorul Bisericii Ortodoxe Române.


O informație importantă oferită în timp real pe Twitter a stârnit interesul celor ce urmăresc Basilica pe Twitter, ocupând poziția a patra în acest top.


Informația ilustrată este un alt tip de postare foarte apreciată de publicul nostru. Pe ultimele 3 poziții din acest top se află infografice:


Agenția de știri Basilica se adresează și publicului vorbitor de engleză prin conturi separate de Twitter și Facebook. @BasilicaNews este apreciată și citată la nivel internațional.

Foto credit: Twitter

Comentarii Facebook


Știri recente