Timişoara | Orice rugăciune pe care o rostim devine scară pe care va coborî Dumnezeu la noi, spune IPS Ioan

IPS IoanBuna Vestire 2

Orice rugăciune pe care o rostim devine scară pe care va coborî Dumnezeu; o scară pe care, de asemenea, se coboară sfântul la care ne rugăm ca să ne păzească pe noi și pe familiile noastre, a transmis Mitropolitul Banatului credincioşilor prezenţi sâmbăta aceasta în Catedrala din Timişoara

Să fim cu nădejde și să ridicăm scări din inima noastră până la poarta cerului și astfel Hristos Domnul se va sălășlui în inima noastră, în familia noastră și în țara aceasta binecuvântată de Dumnezeu, a îndemnat ierarhul.

Chiriarhul Banatului a oficiat, în ziua Bunei Vestiri, Sfânta Liturghie la catedrala mitropolitană din Timișoara, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cadrul slujbei a avut loc sfințirea icoanei pe care este reprezentat episodul biblic al Blagoveşteniei, icoană pe care Înaltpreasfinția Sa a primit-o în cadrul expoziției „Lumina Florilor de Paști” de la micii iconari ai Cercului de pictură „Buna Vestire”.

După slujbă, credincioșii din Timișoara s-au alăturat celor peste peste 285 de localități din România și Republica Moldova la Marșul pentru viață. La eveniment a participat și Părintele Mitropolit Ioan.

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente