Terapie prin teatru pentru copiii Centrului social „Best Life”

Copiii Centrului social multifuncțional Best Life pentru copiii dezavantajați social al Arhiepiscopiei Craiovei vor participa în perioada 08 – 12 februarie 2016 la atelierele de creație din cadrul Fabricii de povești electroColibri, organizate de Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, informează Gabriela Firu de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei. Luni, începând cu ora 10:00, copilașii vor fi implicați în atelierul de creație Copii, povești și păpuși, coordonate de actorii Adriana Ioncu și Daniel Mirea.

Atelier de creație pentru elevi din Băilești

Marți, 9 februarie, de la ora 10:00, copiii vor participa la atelierul de creație “Dincolo de poveste”, cu Rodica Prisăcaru și Mugur Prisăcaru. După cum menționează reprezentanții Teatrului „Colibri”, în cadrul acestui atelier cei mici află ce se întâmplă în culise, cum se transformă un actor în personaj, ce trebuie să știi ca să devii una cu păpușa, iar ea să vorbească în locul tău.

Acțiunea de marți va fi destinată elevilor din clasa a IV-a din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Băilești, beneficiari ai Centrului social „Best Life”.

Miercuri, un grup de copii ai Centrului social „Best Life” vor lua parte, de la ora 10.00, la atelierul de creație “Micii creatori”, cu Ionica Dobrescu și Daniel Mirea.

“Îndrăgiți și aplaudați pentru poveștile dăruite cu bucurie în atâtea reprezentații Colibri, actorii Ionica Dobrescu și Daniel Mirea pun în valoare abilitățile creative ale copiilor și le arată că ei chiar sunt mici creatori. Iar totul se întâmplă prin joc și joacă”,după cum precizează reprezentanții Teatrului „Colibri”.

Joi, 11 februarie, beneficiarii Centrului vor participa la atelierul de creație “Primul pas pe scenă”, cu Alis Ianoș și Emanuel Popescu. Potrivit reprezentanților Teatrului „Colibri”, copiii primesc propunerea de a face primul pas pe scenă chiar de la actorii Alis Ianoș și Emanuel Popescu.

“Ne distrăm și învățăm”

Vineri, 12 februarie, copilașii vor fi implicați de către actorii Geo Dinescu și Marin Fagu în atelierul de creație “Ne distrăm și învățăm”.

“Cunoscuți publicului craiovean din Festivalul Puppets Occupy Street, dar și din spectacole și importante evenimente ale Teatrului Colibri, actorii Geo Dinescu și Marin Fagu fac echipă cu cei mai frumoși și iubiți pământeni, copiii, pentru a-i iniția în minunata lume a experimentelor. Aici vor descoperi, distrându-se, cum se poate obține electricitate statică, ce este o reacție chimică și multe alte surprize”,au precizat reprezentanții Teatrului „Colibri”.

Activitățile adresate copiilor din cadrul Centrului social multifuncțional „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei se desfășoară în cadrul unui parteneriat încheiat cu Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”.

Comentarii Facebook


Știri recente