Televiziunea Română va difuza Teleșcoala și în limbajul semnelor

Canalul de Televiziune TVR 2 va difuza lecții de pregătire, în limbajul semnelor, pentru elevii care vor susține Evaluarea Națională. Emisiunile vor apărea pe micile ecrane din 26 septembrie și vor fi difuzate o dată la două săptămâni.

Cursurile care vor fi predate și în limbajul semnelor sunt cele specifice materiilor pentru Evaluarea Națională. La acestea se adaugă și cursuri de limbi străine: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană și, în premieră, japoneză, informează Edupedu.ro.

O noutate pentru lecțiile susținute în cadrul „Teleșcolii” TVR 2 este posibilitatea ca elevii să se conecteze, prin intermediul platformelor online, în direct la emisiune.

Programul cursurilor este de luni până vineri. În primele patru zile din săptămână vor alterna cursurile de limba română cu cele de matematică de la ora 15:30 iar de la ora 16:00 vor fi difuzate cursuri de limbi străine.

Totodată, în fiecare vineri vor fi susținute cursuri de limba română pentru refugiații ucraineni.

Emisiunea „Teleșcoala” poate fi vizionată și online prin intermediul canalului de YouTube și al paginii de Facebook ale Televiziunii Române, dar și pe site-ul  TVR.

Sursă foto: artpres.ro

Comentarii Facebook


Știri recente