Telegraful Roman este disponibil acum si on-line

Din încredințarea si cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Laurențiu, a fost lansată la 12 februarie 2013 și varianta on-line a publicației șagunieine, Telegraful Român.

La 160 de ani apariție neîntreruptă, Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Sibiului și Editura Andreiana pregătesc o serie de evenimente și publicații dedicate Telegrafului Român.

Astfel, în luna februarie Telegraful Român va fi dedicat în întregime acestui eveniment, iar în celelate numere se vor regăsi rubrici și articole în concordanța cu frumoasa aniversare. De asemenea, curând va începe și digitalizarea întregii colecții Telegraful Român, în cadrul unui parteneriat între Mitropolia Ardealului, Biblioteca Județeană ASTRA din Sibiu și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, după cum aflăm de pe site-ul mitropolia-ardealului.ro.

Pe pagina de internet lansată astăzi se vor regăsi materiale publicate în publicația șaguniană, în întregime sau parțial, precum și evenimnete ce au în centrul lor Telegraful Român în acest an jubiliar.

Așadar, Telegraful Român este disponibil la adresa: telegrafulroman.blogspot.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel: Sărbătoarea Sf. Ap. Andrei este confirmarea credinței apostolice a poporului român (Text integral)

Predica Preafericitului Părinte Daniel la sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României, rostită în Paraclisul istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Reședința Patriarhală, 30.11.2023. Text revizuit de autor: Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel întâi…