Târg de caritate la Parohia Sfântul Antonie cel Mare – Titan din Capitală

Parohia bucureșteană „Sfântul Antonie cel Mare” – Titan din Capitală organizează duminică, 23 februarie, un târg de caritate pentru ajutorarea celor aflați în nevoi. Evenimentul se va desfășura în curtea bisericii, după Sfânta Liturghie.

„Târgul este pregătit de către tinerii bisericii noastre care participă în mod activ la un proiect catehetic intitulat Contribuția Bisericii la formarea tinerei generații. Pot spune că aceasta este cea de-a treia ediție a târgului. Titlul târgului trimite la culcare un copil într-un pătuț moale, prin urmare toate fondurile strânse la acest târg sunt destinate pentru un campus din județul Buzău, la Bisoca. Tinerii vor pregăti la acest târg mărțișoare, felicitări și dulciuri pregătite în casă”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Marius Suiugan, Biserica „Sfântul Antonie cel Mare” – Titan, București.

Târgul de caritate nu se află la prima ediție. Parohia „Sfântul Antonie cel Mare” – Titan organizează frecvent acțiuni social-filantropice având în atenție mai multe categorii de beneficiari.

Fondurile strânse în urma organizării târgului caritabil de anul trecut au fost destinate unui azil de bătrâni.

Comentarii Facebook


Știri recente