Tabere pentru copii din familii numeroase organizate de Pro Vita Iași cu sprijinul tău!

Pro Vita Iași invită la implicare în organizarea unei tabere pentru 33 copii din familii numeroase. Beneficiarii provin din familii cu peste 7 copii din județele Iași și Neamț.

„Ajută și tu un copil să meargă în tabără!”, este îndemnul Pro Vita Iași. Implicarea celor care doresc să ajute constă în donații financiare în valoare de 200 de lei pentru un copil.

Pachetul achiziționat din donație va conține produse de igienă, articole vestimentare, dulciuri, bilete pentru transport și pentru intrarea într-un parc de aventură.

Tabăra este organizată în perioada 14-19 iulie 2019 prin Programul „Sf. Stelian”.

Printre activități se numără: ateliere de lectură, de creație, de muzică și dans, seară de film, program religios, activități sportive, vizitarea unor obiective turistice din Iași și jocuri într-un parc de aventură.

Programul Sfântul Stelian

Programul închinat Sfântului Stelian, ocrotitorul copiilor, este derulat de Arhiepiscopia Iașilor prin Departamentul Pro Vita și presupune ajutorarea concretă a familiilor cu mulți copii din Eparhie.

Prin programul Sfântul Stelian sunt oferite: burse de studiu, pachete alimentare și îmbrăcăminte, alte daruri, tabere și excursii.

De asemenea, familiile incluse în program primesc ajutor financiar în momente deosebite. Proiectul include și activități dedicate mamelor cu mulți copii, precum „Cu dragoste, pentru mame!”, un proiect de suflet al Pro Vita Iași.

Pro Vita Iași aparține Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor care funcționează din anul 2011 și are ca obiectiv salvarea, protejarea și îmbunătățirea vieții.

Proiectele principale se concentrează în jurul informării și consilierii tinerilor, ajutorarea femeilor însărcinate aflate în dificultate, salvarea copiilor de la avort și sprijinirea familiilor cu mulți copiii.

Foto credit: Worcester Community Trust

Comentarii Facebook


Știri recente