Tabere de tineret în Arhiepiscopia Sibiului

Anul 2015 a fost declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca „Anul omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi“, astfel Arhiepiscopia Sibiului împreună cu Asociaţia Centrul de Copii şi Tineret Sfântul Sebastian organizează patru tabere pentru tinerii cu vârste cuprinse între 8 şi 20 de ani. Taberele sunt organizate în locaţii precum Sâmbăta de Sus, Centrul de Tineret Zăbala şi Mărcuş.

Potrivit mitropolia-ardealului.ro,programul taberelor, se desfăşoară pe durata a şase zile (luni-sâmbătă), cuprinzând activităţi recreative, atelierele de discuţii pe diverse teme, jocuri de comunicare, axate pe dezvoltare personală, activităţi de team-building, activităţi de autocunoaştere, teatru improvizat, film tematic, rugăciunea de dimineaţa şi seară, drumeţii pe trasee montane şi o serie de concursuri sportive, de cultură generală, de abilităţi practice şi de îndemânare.

Informaţii şi înscrieri legate de teberele de tineret se pot obţine pe site-ul www.taberenationale.ro sau la telefon: 0725 434 275 sau 0748 338 375

Comentarii Facebook


Știri recente