Tabără de vară la Passo Cereda – Italia

În perioada 26 iunie – 02 iulie 2016, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, se desfăşoară la Passo Cereda, Casa Clara (Trento) – Italia, tabăra de vara organizată de parohiile Belluno, Feltre, Mirano  și Conegliano, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Pe toată durata taberei va fi prezentă și doamna Firică Adriana, profesor de limba romană și englezăm  invitată din România cu aceasta ocazie, în dorința de a insufla copiilor valorile culturii  și literaturii noastre naționale românești, dar și pentru a asigura cadrul necesar îmbogățirii și însușirii cunoștințelor de limba română, a precizat responsabil tabară pr. George Mihai, Belluno.

Printre atelierele prevăzute în program, se pot menționa: curs de prim ajutor, cursuri de dans și muzică populară românească, curs de cultură și civilizație românească, pictură, desen și diferite jocuri.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Mihai Eminescu a fost evocat peste ocean

În perioada 11-12 ianuarie la New York a avut loc Simpozionul „Mihai Eminescu”. Cea de-a XXVII-a ediţie a reliefat multiple aspecte din creația poetică și jurnalistică a marelui poet român. Evenimentul s-a desfăşurat sub auspiciile…