Tabără de iarnă organizată de ASCOR Cluj

Mai mulți copii și adolescenți clujeni vor merge în aceste zile într-o tabără de iarnă organizată de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului și ASCOR, filiala Cluj. Tabăra, aflată la cea de-a doua ediție, are loc la Mărișel și se desfășoară în perioada 8-13 ianuarie 2013, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

S-au înscris aproximativ 20 de tineri cu vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani. Aceștia vor fi însoțiți de trei tineri voluntari de la ASCOR Cluj și de pr. Adrian Sântioan, care se va ocupa de activitățile catehetice. Programul taberei va fi unul divers, cu program de rugăciune dimineața și seara, ateliere de creație, jocuri și programe recreative, așa cum a precizat responsabilul de tineret din cadrul Arhiepiscopiei Clujului, Radu Copil. Tabăra de iarnă de la Mărișel se va finaliza duminică, 13 ianuarie, cu participarea tinerilor la Sfânta Liturghie la biserica din sat. (Andreea Pâgleșan)

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…