Tabără creștină la Tulcea. Festivitatea de deschidere a avut loc la Seminarul Teologic din localitate

Seminarul Teologic Sfântul Ioan Casian din Tulcea a găzduit în data de 10 iulie 2017 festivitatea de deschidere a unei Tabere Creștine. În cadrul acesteia, Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, a oficiat o slujbă de Te Deum.

Tabăra intitulată În căutarea unui prieten are loc în perioada 10 – 21 iulie 2017. La ea participă 100 de elevi de gimnaziu din Episcopia Tulcii care provin din mediul rural, precum și 8 din Republica Moldova.

Printre activitățile la care cei mici vor lua parte se numără: jocuri, concursuri, filme, seminarii, conferințe, cursuri, drumeții, cercuri literare și artistice, informează site-ul oficial al Episcopiei.

Evenimentul este susținută din sume alocate de Centrul Eparhial, protopopiatele Tulcea, Babadag și Niculițel, 6 parohii, și câțiva agenți economici din municipiu.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Îmbătrânirea demografică în România

Sociologii şi demografii definesc îmbătrânirea demografică drept creşterea ponderii persoanelor vârstnice – de peste 65 de ani – în cadrul efectivului total al populaţiei studiate, în detrimentul celorlalte categorii de vârstă – tinerii şi adulţii,…