‘Stihuri pentru suflet’ – poeziile Pr. Emil Nedelea Cărămizaru publicate la Editura Basilica

Volumul de poezii al Părintelui Emil Nedelea Cărămizaru de la parohia bucureșteană Sfântul Gheorghe-Nou a apărut recent la Editura Basilica a Patriarhiei Române.

Conform Cuvântului înainte al cărții, alcătuit de scriitorul Dinu Săraru, volumul cuprinde „o poezie celebrând dragostea pentru Iisus Hristos Mântuitorul și pentru credința creștină, o poezie a smereniei și a dăruirii pilduitoare”.

Pr. Emil Nedelea Cărămizaru, parohul Bisericii „Sfântul Gheorghe” – Nou din Bucureşti, este doctor în Teologie, absolvent al Facultății de Teologie din București și al Facultății de Drept. De asemenea, a absolvit Seminarului Teologic București în 1988. Deține și un masterat în „Dreptul Muncii”.

Între anii 1996 – 2007 a fost directorul Seminarului Teologic Teoctist Patriarhul.


Lucrarea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

De asemenea, lucrarea poate fi vizualizată pe site-ul www.colportaj.ro şi poate fi comandată la adresele: [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 0737. 145. 184.

Mai multe apariții editoriale AICI.

Comentarii Facebook


Știri recente