Starea de sănătate a Patriarhului Ecumenic este bună

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu este într-o stare de sănătate excelentă au declarat surse din Fanar pentru publicația grecească Ethnikos Kirikas.

Miercuri, 9 mai, Patriarhul Bartolomeu a mers la spitalul american din Istanbul pentru investigații.

Medicii l-au asigurat că starea sa de sănătate este foarte bună și l-au îndemnat să se odihnească.

Miercuri după-amiază, Sanctitatea Sa a mers la sediul Patriarhiei unde a petrecut câteva ore pentru a rezolva problemele urgente ale Bisericii.

După cum am anunțat anterior, Patriarhul Bartolomeu a fost internat duminică după-amiază la Spitalul American din Istanbul ca urmare a unor amețeli intense.

Ca măsură de precauție, Patriarhul Bartolomeu a rămas în spital până luni, 7 mai, fiind externat după ce i s-au făcut mai multe investigații.

Publicația grecească menționează că Patriarhul Ecumenic a mai avut astfel de episoade când trecea prin perioade de oboseală intensă.

La începutul lunii iunie, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu se va afla în insula Evia pentru a conduce manifestările religioase dedicate proclamării canonizării Sfântului Iacov Tsalikis.

La manifestări va fi prezent și Arhiepiscopul Ieronim al Atenei.

Foto credit: Dimitris Panagos/GANP

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Lucrările Adunării Naţionale Bisericeşti | FOTO

Astăzi, 20 februarie 2019, în Aula Magna Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei, au  avut loc lucrările Adunării Naţionale Bisericeşti. Înainte de începerea lucrărilor membrii Adunării Naţionale Bisericeşti au participat împreună cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, în Catedrala Patriarhală,…