Stadiul lucrărilor la Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

În pofida temperaturilor care au scăzut simțitor, pe Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, lucrările se desfășoară în condiții bune. Activitatea muncitorilor, în trei schimburi, se concentrează între cotele +27 – +36, după cum informează TRINITAS TV.

„Ca noutate, precizăm faptul că a început să se monteze cofrajul corp deasupra cafasului sau din zona cafasului, acel semi-cilindru peste care se va turna cupola din această zonă. S-au montat fermele la casele de scară 3,4, 5, 6 care sunt în faţa şi în spatele absidelor pentru platforma de la nivelul 45. Se montează în continuare armătură rigidă în zona pronaosului şi la cele patru case de scară”, a declarat Ing. Dan Dumitrescu, diriginte de șantier.

Detalii despre etapele construirii locașului de cult, despre arhitectură, dar și despre simbolistică puteți afla consultând site-ul catedralaneamului.ro

Tot de pe această platformă online aflați și cum puteți contribui la edificarea Catedralei Mântuirii Neamului. De asemenea, un afiș informativ există în toate locașurile ortodoxe românești.

Comentarii Facebook


Știri recente