Spotify: Ascultă concertul de Sfântul Nicolae susţinut de Tronos

Albumul „Concert de Sfântul Nicolae”, susţinut de grupul Psaltic Tronos al Catedralei Patriarhale, este disponibil pe Spotify.

Printre cele 16 piese se numără cântări liturgice specifice Postului Naşterii Domnului şi colinde precum: Noi în seara de Crăciun, Oaspeţi cu azur în gene, colindăm colindători, Veniţi cu toţii, La poartă la Ştefan Vodă etc.

Spotify este unul dintre cele mai importante servicii de streaming muzical din lume, lansat în țara noastră pe 12 martie 2018.

Aplicația Spotify rulează atât pe dispozitive mobile, cât şi pe laptop, PC sau tabletă și oferă utilizatorilor milioane de melodii, podcasturi sau cărți audio din întreaga lume.

Aplicaţia este disponibilă pe Google Play, App Store şi spotify.com.

TRONOS

Cu o activitate neîntreruptă de peste 20 de ani, Grupul Psaltic Tronos este unul dintre cele mai apreciate coruri din România, fiind implicat în dezvoltarea și promovarea muzicii bizantine pe teritoriul țării noastre.

Sub conducerea dirijorului și fondatorului său, Arhidiaconul Mihail Bucă, grupul a susținut concerte pe multe scene muzicale, în catedrale și biserici, din țară și străinătate.

Foto credit: Arhivă Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente