Spitalul Providența al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei oferă gratuit consultanță medicală telefonic și online

În perioada epidemiei de Covid-19, Spitalul ieșean Providența Mitropoliei Moldovei și Bucovinei oferă gratuit consultanță medicală telefonic și online.

Pacienții beneficiază de sfaturi medicale avizate, după un program stabilit de fiecare medic în parte.

Managerul de dezvoltare al unității medicale, Nicoleta Dimitriu, a precizat pentru Radio Trinitas că deși programul medicilor este unul stabilit, acesta „poate fi extins în funcție de solicitări”.

Pentru pacienții care au nevoie de exerciții de kinetoterapie sau de consiliere duhovnicească, psihologică și nutrițională au fost luate măsuri speciale.

„Pentru pacienții de kinetoterapie vom oferi asistență online. Aceste servicii vor fi recomandate doar de medicii noștri specialiști din cadrul secției de recuperare medicală/reumatologie”.

„În urma consultației online, dacă medicul decide că este nevoie de exerciții de kinetoterapie, acesta va transmite indicațiile personalului specializat care va contacta pacienții pentru exerciții specifice personalizate patologiei”, a mai spus Nicoleta Dimitriu.

Spitalul Providența al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei este unul multidisciplinar care, pe lângă consilierea medicală, oferă îndrumare duhovnicească (prin părintele capelan), suport psihologic prin psihoterapeutul spitalului și consiliere nutrițională.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente