Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacău le mulțumește preoților după ce aceștia au donat 65.000 de lei din salariile lor

Preoții din Protopopiatul Bacău, luând exemplul Părintelui Arhiepiscop Ioachim, care și-a donat salariul în beneficiul mai multor spitale, au donat 65.000 lei din salariile lor pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacău.

Farmacistul Mădălin Nicolae Pârâianu, managerul instituției medicale, a transmis un mesaj de mulțumire către Arhiepiscopie, în care a scris că „preoții îndeplinesc, în acest context pandemic, pe lângă lucrarea spirituală din biserici, și pe cea materială din spitale”.

Cu acești bani, spitalul va achiziționa aparatură pentru tratarea Covid-19: un monitor de funcții vitale, două infuzomate, un termometru și un pulsoximetru.

„De cele mai multe ori nu ne putem cunoaște îngerii sau binefăcătorii, dar știm că ei sunt prezenți în viețile noastre. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă întâlnim și să vă mulțumim personal pentru bunătate”, a scris managerul. „Porțile Spitalului de Pneumoftiziologie Bacău, dar și inimile noastre, vă sunt mereu deschise”.

„Trăim mereu cu certitudinea că doar uniți putem face lumea mai bună și, în cazul nostru, mai sănătoasă. Cu gândul la ce am făcut până acum și cu speranța la ce vom face împreună de aici înainte, Vă mulțumim pentru tot”, și-a încheiat acesta mesajul transmis în atenția Părintelui Arhiepiscop Ioachim.

Foto credit: Desteptarea.ro

Comentarii Facebook


Știri recente