Spania: Tinerii Parohiei Tortosa au mers într-o tabără de șapte zile în Parcul Natural Els Ports

Parohia Ortodoxă Română „Nașterea Maicii Domnului”, din Tortosa, a organizat pentru tineri, în perioada 24-30 iulie, „Tabăra Ortodoxă de Cultură și Spiritualitate”, în parcul natural Els Ports.

Locația taberei a fost la altitudinea de 1.200 de metri, iar fiecare zi a început și s-a încheiat cu rugăciune, notează Episcopia Spaniei și Portugaliei.

În cele șapte zile petrecute în tabără, tinerii au participat la ateliere de creație, discuții pe diverse teme, jocuri de comunicare, dezvoltare personală, activități de echipă și seminarii de spiritualitate, limbă și cultură românească.

Totodată, nu au lipsit activitățile recreative precum drumeții pe munte sau excursie cu vaporul în Delta râului Ebro.

Tabăra s-a încheiat sâmbătă, cu participarea la Sfânta Liturghie. La festivitatea de final, tinerii au primit diplome și daruri din partea organizatorilor, între care cărți de rugăciune bilingve româno-spaniole.

Foto credit: Episcopia Ortodoxă a Spaniei și Portugaliei

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sf. Dimitrie cel Nou la Catedrala Mitropolitană din București: PS Paisie Sinaitul explică ce munți mută credința

„Expresia mută munții atribuită credinței nu trebuie neapărat înțeleasă în sensul strict al cuvântului”, a spus Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul duminică, la Catedrala Mitropolitană „Sf. Spiridon” – Nou din București. Liturghia în acest sfânt lăcaș…