Solidaritate pentru semeni la Parohia Vânători-Neamț. Două familii ajutate să-şi îmbunătăţească viaţa

Două familii din Parohia „Sfinții Voievozi” și „Tăierea  Capului  Sfântului Ioan  Botezătorul” din satul Vânători, Protopopiatul Târgu Neamț, au fost sprijinite pentru a-şi îmbunătăţi viaţa, informează Doxologia.

„Este vorba în primul de caz medical – o tânără mamă din satul și parohia noastră, Ursache Maria-Mădălina – care este stabilită cu familia în Italia și care a fost programată pentru o intervenție neurochirurgicală în Elveția. Pentru acest caz s-a strâns suma de 8.000 euro”.

„În al doilea rând, a fost oferit un ajutor financiar, în valoare de 4.000 Ron, pentru o tânără familie cu șase copii (Roșu Ștefan și Dumitrița) venită de la București în parohia noastră. Suma a fost dăruită pentru realizarea branșamentului și instalației de utilizare a gazului la casa unde locuiesc. În această perioadă, prin sprijinul binefăcătorilor, ne străduim să realizăm și racordul la rețeaua de apă și canalizare, lucrări estimate la 3.000 lei”, a declarat Pr. Paroh Irina Ioan-Viorel.

Pe lângă comunitatea parohială, în buna desfăşurare a acestor acţiuni au mai fost implicaţi şi alţi factori.

„Mulțumim pe această cale părintelui protopop Neculai Axentioi și părintelui Cristian Ursuleanu, coordonatorul Pro Vita Târgu Neamț, pentru binecuvântare și susținerea financiară”, a menţionat Părintele paroh.

Sursă foto: Revista Timpul

Comentarii Facebook


Știri recente