Slujiri arhierești în Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului

Credincioșii parohiei bistrițene Rebrișoara s-au bucurat de prezența în mijlocul lor a Înalt Preasfințitului Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, care a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

În cuvântul de învățătură, IPS Andrei, pornind de la pericopa evanghelică, a vorbit despre pilda talanților și despre viața veșnică pentru atingerea căreia este necesară multă trudă. La finalul Sfintei Liturghii, părintele paroh Nicolae Hoha i-a mulțumit IPS Andrei pentru prezența în această comunitate și pentru binecuvântarea părintească. Lăcașul de rugăciune din Rebrișoara are o vechime de peste 100 de ani, în ultimii ani fiind renovat.

Credincioșii din parohia clujeană „Sfânta Cuvioasă Parascheva” l-au avut în mijlocul lor pe Preasfințitul Vasile Someșanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, care a oficiat Sfânta Liturghie în biserica din cartierul Zorilor. În cuvântul de învățătură a vorbit credincioșilor despre importanța sporirii talanților și punerea lor în slujirea aproapelui. Duminică, Preasfinția Sa a slujit în parohia bistrițeană Sebiș.

Comentarii Facebook


Știri recente