Slujire Arhierească la Sânnicoară, în Duminica a 5-a din post

Duminică, 29 martie 2015, Biserica Ortodoxă s-a aflat în duminica a 5-a din Postul Mare, numită a Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca.

În această zi, Mitropolitul Clujului a slujit în parohia Sânnicoară din protopopiatul Beclean, unde le-a vorbit credincioșilor despre smerenie și jerta pentru semeni: „Păgânii doresc să fie mari, să ajungă stăpâni unii peste alții, dar voi nu trebuie să fiți așa. Le spune Mântuitorul ucenicilor, în versetul 44 din Evanghelia duminicii de astăzi, care vrea să fie întâi între voi, să fie tuturor slugă. Căci și Fiul Omului n-a venit ca să I se slujească, ci ca El să slujească și să-și dea sufletul răscumpărare pentru mulți”.

La finalul slujbei, potrivit Radio Renaşterea, Părintele Mitropolit a oficiat Taina Botezului pentru fiica părintelui paroh Alexia-Ilaria, iar apoi a binecuvântat noua casă parohială, construită în ultimii ani.

La această ocazie, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei i-a oferit preotului paroh Ovidiu Borodi distincția de iconom stavrofor și diplome de aleasă cinstire mai multor persoane implicate în lucrarile parohiei.

Comentarii Facebook


Știri recente