Slujire arhierească la parohia clujeană Feldru

Mitropolitul Clujului se va afla duminică, 13 ianuarie 2013, în mijlocul credincioșilor parohiei Feldru, din protopopiatul Năsăud. Înaltpreasfintitul Parinte Andrei va oficia de la ora 10:00 în biserica <i>Sfinții Trei Ierarhi</i>, Sfânta Liturghie Arhierească. Ierarhul va fi înconjurat de un numeros sobor de preoți și diaconi.

Noua biserica a parohiei Feldru, ce poarta hramurile <i>Sfanta Treime si Sfintii Trei Ierarhi </i>a fost construita intre anii 1995 – 2000.

„Între anii 2001- 2009 s-au executat lucrările de finisare la exteriorul bisericii, pictura din interior, montarea mobilierului (etc.), iar în anul 2010 a avut loc sfințirea biserici de către Înaltpreasfințitul Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale și PS Vasile Someșanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Clujului, înconjurați de un sobor de preoți, în prezența unui număr mare de credincioși”, a declarat pentru Radio TRINITAS Părintele Grigore Toader, preot slujitor la biserica Sfinții Trei Ierarhi din localitatea clujeană Feldru.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente