Slujire arhierească la parohia Ciochina

Duminică, 13 ianuarie 2013, Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a săvârșit Sfânta Liturghie la biserica parohiei Ciochina, Protopopiatul Slobozia. Din soborul slujitor au făcut făcut parte și preacucernicul părinte consilier Daniel Enașcu, preacucernicul părinte Dumitru Drăghici, Protopop de Slobozia, preoți și diaconi, iar răspunsurile la strană au fost date de un cor de tineri ai Seminarului. Alături de mulțime de credincioși la slujbă au participat și autorități locale, județene și centrale.

În cuvântul de învățătură rostit credincioșilor prezenți,potrivit sf-esc.ro, Preasfinția Sa a explicat sensurile duhovnicești desprinse din pericopa evanghelică, începutul lucrării mântuitoare a Domnului nostru Iisus Hristos, răspunsul pe care trebuie să-l dăm chemării Sale, de a ne pregăti pentru Împărăția Cerurilor.

După Sfânta Liturghie Preasfinția Sa a săvârșit slujba parastasului pentru fericiții ctitori, slujitori și binefăcători ai sfântului locaș din Localitatea Ciochina, apoi a săvârșit slujba sfințirii clopotniței celei noi.

Comentarii Facebook


Știri recente