Slujire arhierească la Catedrala Mitropolitană din Cluj

Biserica Ortodoxă s-a aflat la 2 martie 2014 în Duminica izgonirii lui Adam din Rai și totodată Duminica lăsatului sec pentru Postul Paștelui.

ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a oficiat duminică Sf. Liturghie în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca. Alături de ierarh a slujit un sobor de preoți și diaconi ai catedralei clujene precum și preoți profesori ai Facultății de Teologie Ortodoxă din municipiu. Răspunsurile la slujbă au fost date de corul Catedralei, potrivit mitropolia-clujului.ro.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei le-a vorbit celor prezenți despre importanța postului în restabilirea armoniei dintre trup și suflet, pe care omul a avut-o înainte de căderea în păcat. În cadrul Sfintei Liturghii a fost oficiată și o hirotonie întru preot.

Tot duminică, de la ora 18:00, ÎPS Părinte Andrei a oficiat în Catedrala Mitropolitană Vecernia iertării și Pavecernița Mică, iar la final va continua programul catehetic „O seară cu Domnul Hristos și Preasfânta Sa Maică”.

Comentarii Facebook


Știri recente