Slujba Vecerniei oficiata cu prilejul Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor, în Episcopia Giurgiului

Pe 22 ianuarie, în a cincea zi de rugăciune pentru unitatea creștinilor, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, părintele Puflea Nicușor, consilier administrativ, și părintele Tudor Georgian Bogdan, secretar eparhial, alături de un sobor de preoți, au săvârșit slujba vecerniei la biserica „Bunavestire” din Mun. Giurgiu, cu prilejul Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea creștinilor, informează episcopiagiurgiului.ro.

Cu această ocazie, Pr. Puflea Nicușor, consilier administrativ, a dat citire mesajului de binecuvântare al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, iar Pr. Tudor Georgian paroh al bisericii „Bunavestire”, a transmis celor prezenți mesajul de binecuvântare al Chiriarhului, prilejuit de această întâlnire interconfesională.

Totodată, părintele Mihai Dascălu, preot al comunității romano-catolice din Giurgiu, în calitate de invitat, a adresat elevilor de la Seminarul „Teoctist Patriarhul”, a celor de la Colegiul Național Ion Maiorescu și a credincioșilor ortodocși cât și romano-catolici prezenti, un cuvânt de multumire pentru invitatia de a sa ruga impreuna cu toti cei prezenti, apreciind totodata frumusetea cantarilor intonate de elevii seminaristi.

La finalul evenimentului interreligios, Pr. Georgian Tudor a oferit părintelui Mihai Dascălu, din partea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Almanahul Bisericesc pe anul 2012.

Comentarii Facebook


Știri recente