Slujba de Înviere la Catedrala Arhiepiscopală din Municipiul Curtea de Argeș

Mii de credincioşi au primit Sfânta Lumină la Catedrala Arhiepiscopală din municipiul Curtea de Argeş. Slujba de Înviere a fost oficiată în baldachinul din faţa sfântului locaş, de către Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, informează eparhiaargesului.ro.

Și anul acesta, la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, credincioșii au primit Sfânta Lumină de la Ierusalim, adusă prin purtarea de grijă și binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a menționat că bucuria cea mai mare pentru Cerul Cerurilor, dar și pentru noi oamenii, este că a înviat Iisus Hristos, pe care îngerul Domnului, cu ”înfățișare luminoasă ca fulgerul și cu îmbrăcămintea albă ca omătul”, a mărturisit-o femeilor curajoase, care veniseră cu miresme la mormântul Mântuitorului, a treia zi de la răstignirea Sa pe Cruce, auzind cel mai frumos și liniștitor cuvânt din lume: Bucurați-vă!

Comentarii Facebook


Știri recente