Slujbă de binecuvântare a Centrului „Victoria” din municipiul Târnăveni

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei a oficiat în data de 19 ianuarie 2016, de la ora 11:00, slujba de binecuvântare a Centrului social şi de recreere Victoria din municipiul Târnăveni, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

Centrul a fost realizat anul trecut de către Primărie și funcționează în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială, din subordinea Consiliului Local al municipiului Târnăveni.

Obiectul de activitate al Centrului Victoria destinat tinerilor îl constituie furnizarea serviciilor sociale de interes public local prin asigurarea desfășurării unor activități artistice, culturale, sportive, tehnico-științifice, de comunicare și dezvoltare a competențelor, precum și de consiliere juridică și socială.

Centrul de recreere și socializare Victoria își propune să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber prin realizarea unui demers de dezvoltare personală și integrare socială a copiilor și tinerilor, scopul fiind de a interrelaționa și de a participa activ la viața comunității din care aceștia fac parte.

Comentarii Facebook


Știri recente