Sibienii sunt pro-viaţă | În 24 martie va avea loc Marşul pentru viaţă

Marşul pentru viaţă Sibiu

La Sibiu, Marşul pentru viaţă se va desfăşura sâmbătă, 24 martie, în intervalul 13:00 – 15:00, având ca punct de pornire esplanada din fața bisericii de pe Bd. Mihai Viteazul. Traseul marșului se va desfășura pe ruta Bd. Mihai Viteazul – Calea Dumbrăvii – Piața Unirii – str. Nicolae Bălcescu – Piața Mare. În Piața Mare, pe o scenă special amenajată pentru acest moment, vor fi ţinute câteva discursuri-mărturii pro-viață și pro-familie.

Tema „O lume pentru viață” oferă posibilitatea dezbaterii necesității, posibilității și eficienței sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină. De altfel, măsura responsabilității și dezvoltării unei societăți este dată de măsura protejării vieții fiecărui membru al ei.

La nivel național, aceste manifestări nu au un organizator unic, ci în fiecare oraș sau localitate există organizatori locali independenți, care reprezintă diferite organizații pro-viață locale sau diferite culte.


Alexandra Nadane despre Marşul pentru viaţă: Nu milităm pentru interzicerea avortului, ci pentru schimbarea inimilor oamenilor


În Municipiul Sibiu, Marșul pentru Viață 2018 are o serie de organizatori, dintre care amintim: grupul Studenți pentru Viață Sibiu, Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români – filiala Sibiu, Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu, Alianța Evanghelică din România (Cultul Baptist, Cultul Penticostal, cultul Creștin după Evanghelie), Organizația Tinerilor din Sibiu (OTS), Asociația Părinți pentru Viitor, Asociația Dia.Logos, Centrul de consiliere Mama.

România ocupă locul al doilea în lume în statistica numărului de avorturi raportat la populația actuală: peste 22.700.000 de avorturi legale, chirurgicale, doar în spitalele de stat, în perioada 1958 – iunie 2016.

Comentarii Facebook


Știri recente