Sfințirea Hidrocentralei de pe Râul Moldova

Noua microhidrocentrală construită pe Râul Moldova a fost sfințită astăzi, 24 septembrie 2014. Slujba de binecuvântare a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, alături de un sobor de preoți și diaconi. La eveniment au participat reprezentanți ai autorităților locale și județene, precum și reprezentanții firmelor care s-au ocupat de implementarea proiectului.

„Am participat pentru faptul că energia electrică este necesară tuturor și este și simbolul luminii și cum Hristos ne-a povățuit să luăm lumină din lumină și să fim lumina lumii, evident când se face un act frumos în perspectiva bunăstării oamenilor care caută Împărăția lui Dumnezeu evident că Biserica nu poate să fie insensibilă la astfel de evenimente”, a spus PS Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, potrivit TRINITAS TV.

Proiectul Microhidrocentralei de pe râul Moldova a durat 3 ani și a fost cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, beneficiar fiind Primăria municipiului Roman.

Comentarii Facebook


Știri recente