Sfințire de Biserică la Bragadiru

Biserica „Sfântul Apostol Andrei” și „Sfânta Cuvioasă Teodora de la Sihla” din Bragadiru a fost astăzi, 15 mai, sfințită. Slujba de târnosire a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Varsanufie, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, informează TRINITAS TV.

„Această parohie are această mare împlinire ca și dumneavoastră toți cei care faceți parte din această parohie ca biserica să fie pictată și, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, care vă transmite binecuvântările sale părintești în această să săvârșim slujba de sfințire a bisericii care a fost pusă sub patronajul spiritual al Sfântului Apostol Andrei”, a arătat Preasfințitul Părinte.

La eveniment au participat numeroși credincioși din oraș și din împrejurimi.

După sfințire, Preasfințitul Părinte Episcop-vicar Varsanufie a oficiat Sfânta Liturghie.

„Morala Evangheliei din ziua de astăzi este aceasta că trebuie să ne ferim de păcat ca nu cumva trupul nostru să se îmbolnăvească. Se întâmplă ca unii oameni atunci când au ispite, atunci când se întâmplă ca să pățească ceva rău numaidecât să dea vina pe Dumnezeu negândindu-se că s-ar putea ca ei înșiși să fi adus peste ei fie o boală, fie un necaz prin faptele lor”, a explicat Preasfinția Sa.

La final, au fost oferite din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel distincții celor care au ajutat ridicarea și înfrumusețarea bisericii.

Comentarii Facebook


Știri recente