Sfârșit de an școlar la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea

După un an școlar în care au depus un efort susținut, acum la moment de bilanț, elevii Liceului Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea, au cules roadele muncii lor, marcând sfârșitul anului școlar printr-o festivitate deosebită, după cum ne-a transmis Pr. Prof. Alin Sonea.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, vineri, 21 iunie, în curtea școlii, locația din strada Aluminei, nr. 88 din Oradea, începând cu ora 8:00, a fost oficiată o slujbă de Te Deum, la care au participat elevi, profesori, părinți și alți invitați. Părintele Radu Rus, consilier pentru învățământ și activități cu tineretul al Episcopiei Oradiei și director al liceului, a transmis din partea Preasfințitului Părinte Sofronie binecuvântarea arhierească, arătând că acum, la moment de bilanț, se cuvine să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru toate binefacerile primite în acest an școlar și să-L rugăm să ne poarte de grijă în continuare.

După momentul de rugăciune, în prezența colegilor, a părinților și a altor invitați, diriginții i-au premiat pe elevii merituoși, înmânându-le diplome și premii constând în cărți și reviste cu conținut religios și cultural, oferite din partea Preasfințitului Părinte Sofronie dar și din partea școlii.

Premierea pentru rezultatele obținute la clasă a fost urmată de o altă premiere, respectiv evidențierea de către părintele director a elevilor care au obținut rezultate la concursurile școlare naționale dar și a celor care s-au implicat în diversele activitățile extrașcolare pe parcursul anului, precum și a profesorilor care i-au îndrumat și i-au pregătit pentru a ajunge la astfel de performanțe.

Astfel, au fost felicitați 90 de premianți și 34 de olimpici.

Performanțele obținute de elevi se datorează faptului că Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea și-a extins nivelurile de învățământ, de la grădiniță și nivelul primar, până la cel liceal, ceea ce a făcut ca activitatea didactică să se desfășoare, din acest an școlar, în două locații, precum și datorită competenței și dăruirii profesionale a întregului personal didactic, bucurându-se de sprijinul constant și purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, precum și de sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

Comentarii Facebook


Știri recente