„Sfântul Ioan Gură de Aur – Despre Familia Creștină”

La Editura „Cuvântul Vieții” a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a apărut volumul „Sfântul Ioan Gură de Aur – Despre Familia Creștină”.

Lucrarea apare cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și constituie primul număr din Seria „Florilegii hrisostomice”. Atât introducerea cât și frumoasa selecție de texte patristice din opera Sfântului Ioan Gură de Aur este realizată de părintele Adrian Agachi.

Textele abordează diferite aspecte legate de buna colaborare a soților, de dreapta creștere a copiilor, și de modalitățile de evitare a posibilelor tensiuni care pot apărea între soți.

Volumul poate fi achiziţionat de la magazinele de carte bisericească şi de la pangarele bisericilor şi mănăstirilor din Patriarhia Română.

Comentarii Facebook


Știri recente

Câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței” au fost premiați | FOTO

În aula Centrului pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din București, au fost premiați luni, 20 mai 2024, câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței”.…