Sfântul Dimitrie cel Nou ți-a dăruit răspuns bun la rugăciuni? Trimite mărturia ta!

Catedrala Patriarhală pregătește o carte despre minunile Sfântului Dimitrie cel Nou și îi invită pe credincioși să trimită mărturii despre minunile lucrate de sfânt în viața lor. Din mesajele primite până acum reiese că ajutorul acestuia vizează mai ales sănătatea și viața de familie.

La adresa de email [email protected] au început să sosească mărturiile credincioșilor cărora sfântul le-a dăruit răspuns bun la rugăciuni – fie că a fost vorba de o schimbare în bine a vieții lor, fie de o vindecare minunată.

„Cele mai multe dintre mărturiile primite arată că binefacerile sfântului vin sub formă de vindecări și de sprijin pentru familii”, informează paracliserul Mihai Grigoriu, membru al echipei care lucrează la volum.

Când tatăl vârstnic al unei credincioase a căzut în foc, medicii de la Spitalul de Arși din București i-au spus că acesta, care avea și alte probleme medicale cronice, nu va supraviețui. „Să vă pregătiți să îl luați mâine, că nu va rezista mai mult!”, au avertizat doctorii. Dar toată familia a citit acatistul sfântului, iar tatăl credincioasei trăiește și în ziua de azi, povestește paracliserul.

Într-o altă mărturie transmisă pentru carte, o româncă din America a scris despre împăcarea pe care i-a adus-o sfântul în familie. Ajunsese la neînțelegeri atât de mari cu soțul, încât se gândea să divorțeze. Venită singură, cu copiii, în țară, a ajuns întâmplător la racla Sfântului Dimitrie cel Nou și s-a rugat: „Sfinte Dimitrie, ajută-mă! Să se schimbe ceva sau să divorțez, că nu se mai poate!”

Întoarsă acasă, a găsit situația radical schimbată și astfel a înțeles că sfântul răspunde imediat la rugăciuni și are puterea de a schimba inimile și viața oamenilor.

În semn de recunoștință față de sfânt și de Dumnezeu, care ne vorbește și ne ajută prin el, suntem chemați să mărturisim despre minunile pe care le-am primit în dar.

Foto credit: Ziarul Lumina

Vezi și:

Comentarii Facebook


Știri recente