Sesiune de toamnă a examenului de admitere, la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj

Cei interesați să studieze teologia se pot înscrie în perioada 5-6 septembrie 2014, la sesiunea de toamnă a examenului de admitere organizată de Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. Sunt disponibile în această sesiune, la nivel licență, 23 de locuri la buget și 120 la cu taxă la cele patru specializări: Teologie Pastorală, Didactică, Asistență Socială și Artă Sacră. Locurile bugetate la nivel master sunt deja ocupate, dar mai există 80 de locuri disponibile la cu taxă, la cele 6 specializări puse la dispoziție de instituție. O noutate este că din toamnă, cei care se vor înscrie la master vor putea opta pentru o nouă specializare, de Consiliere pastorală și asistență psihosocială, informează radiorenasterea.ro.

Probele de examen vor avea loc în perioada 9-10 septembrie. În ce vor consta, ne-a spus secretarul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, părintele Cosmin Trif: „Probele care se vor desfășura în cadrul acestei admiteri de toamnă sunt: la specializarea pastorală, examen scris din teologie fundamentală și dogmatică cu fundamentare biblică, iar pentru cei care candidează la a doua facultate și a doua specializare, sau cadidează pentru specializările Didactică și Asistență Socială, din aceeași disciplină se va susține un examen oral. La specializarea Artă Sacră se va susține o probă practică de desen și culoare”.

Informații suplimentare cu privire la sesiune de toamnă a examenului de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca se pot obține accesând site-ul instituției, http://ot.ubbcluj.ro/.

Comentarii Facebook


Știri recente