Sesiune de pregătire a întâlnirii internaţionale a tinerilor ortodocşi – Bucureşti 2016

În data de 11 august 2016 clericii din Bucureşti şi din judeţul Ilfov au participat la o reuniune de informare despre Întâlnirea internaţională a tineretului ortodox care va avea loc, în perioada 01-04 septembrie, la Bucureşti.

Şedinţa s-a desfăşurat la Palatul Patriarhiei, în prezenţa Preasfinţiţilor Episcopi-vicari patriarhali Varlaam Ploieşteanul şi Ieronim Sinaitul şi a Preasfinţitului Timotei Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Peste 2000 de tineri aşteptaţi să participe la Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox, la Bucureşti – Basilica.ro – Agenția de presă a Patriarhiei Române

Părintele Aurel Mihai, vicar eparhial, le-a explicat clericilor care va fi rolul lor în organizarea evenimentului de talie internaţională, după cum aflăm de la Radio Trinitas:

În cadrul reuniunii au mai luat cuvântul reprezentanţi ai sectoarelor din cadrul Administraţiei Patriarhale şi ai Arhiepiscopiei Bucureştilor, implicaţi în organizarea întâlnirii.

La final, cei trei episcopi vicari au adresat mulţumiri şi îndemnuri clericilor prezenţi.

La Întâlnirea tinerilor ortodocşi din toată lumea sunt aşteptaţi să participe peste 2500 de tineri cu vârste între 16 şi 21 de ani, din ţară şi din străinătate.

Evenimentul este organizat de Patriarhia Română şi Arhiepiscopia Bucureştilor.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente