Serbare de Ziua Mamei la Grădinița Sfânta Parascheva din Buzău

Copiii de la Grădinița „Sfânta Parascheva” din Buzău au pregătit, joi, 6 martie 2014, sub îndrumarea cadrelor didactice, o serbare în cinstea mamelor. Aceasta s-a ținut în biserica parohială, după cum ne-a declarat Dragoș Olteanu.

Momentul artistic a cuprins cântece și poezii închinate mamelor și femeilor creștine, iar cei mici s-au bucurat de aprecierile tuturor celor prezenți.

„Ca la fiecare început de primăvară, și anul acesta prichindeii din grădinița noastră au dedicat această minunată serbare mamei, ființa cea mai dragă. Programul din seara aceasta a încheiat o serie de manifestări realizate cu ocazia sărbătorilor primăverii. Astfel, au fost organizate ateliere de lucru, copiii confecționând mărțișoare, felicitări, colaje, pentru a le dărui mamelor, ființele cele mai scumpe”, a declarat Dna Diana Mușat, educatoare la Grădinița „Sfânta Parascheva”.

A devenit deja o tradiție pentru unitatea de învățământ preșcolar buzoiană ca ziua de 8 martie să fie cinstită printr-o serbare, după cum a precizat părintele Sava-Popa Gheorghe, directorul grădiniței.

„În fiecare an, la Grădinița Cuvioasa Parascheva, prin strădania inimoaselor educatoare pe care le avem aici, au loc mai multe serbări, începând cu cea de la hramul bisericii, după care se continuă cu serbarea pentru Moș Nicolae și cu cea de Crăciun. De această dată, s-a dorit ca serbarea copiilor să fie o ofrandă pe care aceștia să o aducă celor ce le-au dat viață, ființelor cele mai dragi din lume, și anume mămicilor lor”.

Toți copiii au primit, la finalul serbării, dulciuri.

Comentarii Facebook


Știri recente